Over Vintage en Curiosa

Welkom! Leuk dat je er bent!

Vintage-curiosa.nl is een webshop vol met unieke woonaccessoires. Elk item is uniek, er is dus geen één hetzelfde. Niet voor niets zijn vintage woonaccessoires zo populair, ze  brengen karakter en sfeer toe aan je huis, winkel of bedrijf. Daarnaast heeft het ook nog een andere hele mooie bijkomstigheid, het is goed voor het milieu.

Als een zoekende ziel ga ik regelmatig op pad om de mooiste items te vinden.

Ik hoop je dan ook te inspireren met deze vintage vondsten en dat jij er net zo blij van wordt dan ik!

Over Mij

De passie voor vintage was al vroeg aanwezig. Als we vroeger op vakantie gingen met ons gezin dan moest er altijd wel een stop worden gemaakt bij een brocantemarkt of antiekhandelaar. Terwijl ik toen wel eens dacht; help, daar gaaaan we weer.

Nu doe ik precies het zelfde, vaak samen met mijn moeder. Het is voor mij als een soort verslaving. Met passie, enthousiasme en gedrevenheid ga ik als een zoekende ziel op pad om de mooiste items te vinden die veelal van oud hout of ijzer zijn.

Waarop we selecteren? Ik heb geen inkoophandleiding maar koop in puur op gevoel. Het is maar net wat ik tegen kom, ik moet er gelijk iets mee hebben, blij van worden. Dan is mijn missie geslaagd om vervolgens op de terugweg regelmatig in herhaling te vallen om te zeggen dat we weer ge-wel-di-ge items hebben ingekocht.

Martine in het kort;

Enthousiast, aandacht, sportief, interieur, curiosa, dierenliefhebber, Reiki Master maar bovenal bourgondisch